Sunday, November 10, 2019

Du skal ikke ha andre guder enn Jeg! (Sam Vaknin: Narsissisme er vår nye religion)

Sannheten Seirer melder:

Narsissisten Sam Vaknin mener vi vil være et narsissistisk samfunn om 50-100 år, samt at narsissisme blir den nye normen og religionen. Selvdyrkelse vil stå i høysetet, vi er alle GUD.

Vi står foran det tredje religiøse skiftet, hvor narsopatene nå har gjort ende på Frøya, øya til kjærlighetsgudinnen vår, samt himmelengene, hvor husmannstroen blomstret. Den nye tro har etablert seg med sitt nye kultsentrum, hvor Hovdetoppen endte opp som tempelhøyden for hovdetroen.

Heldigvis ble vi hentet ut av Innlandshavets Sodoma før Hovdetoppen falt, lik Lots familie ble hentet ut av Dødehavets Sodoma. Derfra ble jeg sendt til himmelengene, for å dokumentere disse sammen med Bedehuslandet deres, før engene og husmannstroen forsvinner i glemselens dyp.

Men hvor går ferden videre? Nå som hele vårt land faller i en orgie av vindkraftverks-ødeleggelse!

Selv har jeg vært på Frøya to ganger, kona tre ganger og svigermor en gang, for å besøke konas forlover. Angrer meg nå for at jeg ikke ble med svigermor i fjor høst for å ta farvel med Frøya, som ble revet vekk fra oss like brått og uventet som Hovdetoppen, som jeg heller ikke rakk å ta farvel med før den var borte.

Vi vet at narsissister ser seg selv som perfekte gudevesener, som på ingen måte tolererer at noen påpeker noe annet eller kritiserer deres fabuleringer. Ergo vil det bli mye fiendtlighet i verden om dette skulle få rotfeste. Vaknin mener teknologi vil støtte oppunder narsissistisk realitets-flukt og fyre oppunder grandiositeten og vrangforestillingene til menneskeheten, som han forøvrig mener forsvinner slik vi kjenner det i dag.

Vaknin har også tidligere uttalt at narsissister ikke kan opprettholde velfungerende samfunn, det er det ikke-narsissister som bidrar til, og jeg påstår at det samfunn han portretterer i fremtiden vil bukke under. Tenk deg alle disse selvopptatte, høyst krevende og urimelige individene som er berettiget spesialbehandling og skal konkurrere om hvem som virkelig ER gud.

Videoer av Vaknin om tema:

https://youtu.be/b87WQj3q0_w

https://youtu.be/buNFfb43oC0


Relatert




Conversations with the narcissist are one-sided, you don’t feel heard, they interrupt and turn the conversation back to them, you dare not disagree or have an opinion.

Narcissists live life on a knife-edge, partaking in risky behaviors, disregard for laws, reckless driving, rude to shop assistants etc.. (my ex was into motocross and law-breaking)!

The narcissist has no boundaries and won’t take any responsibility for their behavior, projecting it on you.

The Narcissist has a total disregard for your feelings, belongings and personal space. What they want is paramount.

Self-importance, you are lucky they chose you, they judge and objectify you based on superficial things such as looks, status, money.

Self-image and having the latest cars, gadgets are of utmost importance to the narcissist.

They believe that they are the center of the universe, you should cater to their every whim and demand and that is their god-given right.

Narcissists can be incredibly charismatic and charming, yet, this is only when you are providing something, they will grow bored of you and turn in a heartbeat.

Narcissists enjoy keeping you off balance, they do this by using a coercive control tactic called gaslighting, denying doing or saying something they did.

They will throw a tantrum if you are not giving them adequate attention.
4 Issues That Drive Narcissists Crazy (video)
I have to be in charge, you have to be subordinate.
Akkurat slik var det for min bedrift, som jeg hadde opparbeidet, hvor jeg hadde sendt 20.000 m3 gjennom kløyva. Ikke skulle jeg få være styreleder, ikke skulle jeg få være bedriftsleder, og ikke skulle jeg få en stilling for tårefotografiet mitt. Denne bedriften kunne nå vært meget stolt, som sponser av Mjøslandets tårefotograf, med utstillinger og utgiver av Fotografiets kraft, hvor vår ærefulle industri-elvehistorie og bedehuslands-historie ble dokumentert og hedret.

Men nei, for disse menneskene var ikke denne bedriften del av en lang industri-elvehistorie, som skulle forvaltes og hedres til felles beste og ære. Denne bedriften var for dem intet annet enn et statussymbol og et leketøy, som de skulle ha full kontroll over, til egen selvforherligelse, og ikke våre forfedres, våre elvers og vår tros forherligelse og ære.

Dessverre mente hele denne slekta, med unntak av en onkel, at slik skulle det være. Derfor anser jeg dem som overløpere fra husmannstroen til hovdetroen.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Dagens demokrati kan ikke redde oss fra klimakrisen

Politikerne tror at løsningen på klimakrisen er å forsterke naturkrisen, ved å grave i filler naturen vår, for å plassere vindkraftverk på h...