Tuesday, February 3, 2015

Fremskrittspartiet stempler Jesus som kriminell

In its majestic equality, the law forbids rich and poor alike to sleep under bridges, beg in the streets and steal loaves of bread. - Anatole France
Kan det finnes et mer hyklersk parti enn FrP? Dette partiet som hevder seg å representere vår judeo-kristne arv. Først innfører de påbud om å holde hviledagen uhellig med søndagsåpne butikker, et direkte brudd på det tredje bud.

Nå følger de opp med å kriminalisere Kristi eksempel om å hjelpe de undertrykte og utstøtte, tiggerne. I middelalderen var det en hellig plikt å gi en slant til tiggerne, og tiggermunkene ble ansett som hellige menn. Dette fordi de ville følge Kristus.

Fremskrittspartiet kriminaliserer med sitt nye lovforslag Kristi eksempel, ved å følge vår Herre kan man i Norges land snart risikere å havne i fengsel.

I sannhet, det er vanskeligere for en rik å komme inn i Guds rike, enn hva det er for en kamel å komme gjennom et nåløye.

Les artikkelen hos NRK:

Nå kan «Mama Inger» havne i fengsel

Se også:

- Heeding Christ’s teaching to share in the 21st century

Dette innlegget fikk meget god respons på VD. Dessverre hadde jeg ikke selv tid til å delta i debatten denne gang.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Featured Post

Hovdetoppen - Mjøslandets største øyensår

Da vi forlot Gjøvik i 2018, var planen å flytte tilbake så raskt råd var, men så oppdaget jeg plutselig store skogsmaskiner oppe på det unik...